Juleeventyr i Vauldal og røros

AdobeStock_94968565.jpeg
 
 

3 - 5. desember

En reise til eventyrlig julestemning i tradisjonsrike omgivelser. Vi bor på Vauldalen fjellhotell, 4 mil øst for Røros og 840 m.o.h, som har utspring i Vauldalen gård med tradisjoner helt tilbake til 1780 i å ta imot ferdasfolk. Noen av høydepunktene her blir julelunsj på Skottgården, som fra gammelt av var et gammelt bygdesentrum, eldre enn de eldste gruvene på Røros. Nå er det et lunt og vakkert tun bestående av åtte gamle og ærverdige bygninger hvor vi er bydd inn til selskap. Senere på kvelden blir det annerledes julebord hvor vi kryper inn under skinnfellen og kjører hest og slede i fakkelskinn til Volldalskoja, et hus tuftet på gamle tradisjoner i tømmer og stein. Så skal vi besøke Røros Julemarked hvor det blir god tid til å rusle rundt i de koselige gatene med julepyntede boder og butikker før vi setter snuten hjemover. 

Program:
Tirsdag: Avreise fra Tornes kl. 12 og Molde kl. 12:45 Vi stopper på Oppdal, hvor man kan kjøpe seg lunsj, og ankommer Vauldalen fjellhotell hvor vi blir servert middag før vi tar kveld.
Onsdag: Etter en god frokost kjører vi til Funäsdalen i Sverige på handletur og Fjällmuseum. Deretter blir det julelunsj på Skottgården. På kvelden er det duket for julebord med hest- og sledetransport.
Torsdag: Vi besøker Røros hvor det er åpningsdag for et stort og flott utendørs julemarked med trivelige markedsboder, julemat og tradisjonelle juleaktiviteter.

Pris: 4600,- (enkeltromstillegg: 550,-)

Inkluderer:

  • Hele reisen med buss og reiseleder

  • Hotell

  • 2 frokoster og 2 middager inkl. julebord med sledekjøring og 1 julelunsj

  • Guide

Meld deg på her:

Matallergier/ønsker å dele rom/ønsket påstigning/evt. annen relevant info