Trøndertraktene

AdobeStock_209685358_Preview.jpeg
 
 

27 - 29. september

Når sommeren har gitt slipp og naturen vitner stadig mer om høst, drar vi på busstur igjen for å glede oss over omgivelsene og få påfyll av nye opplevelser. Vi skal til trønderland, og dette blir en helg med historie, god mat og shoppingmuligheter. Vi skal bo på Selbusjøen Hotell & Gjestegård, som legger vinn på å ivareta det ekte og historiske, bevisste på sin kulturarv. Når vi ankommer til middag fredag kveld blir det blant annet historiefortelling med Herr Hotelldirektør. Her er det også en flott natursti rundt Selbusjøen, og fine områder å utforske. Gjennom helgen skal vi innom Selbu Husflid som selger den berømte Selbuvotten, vi skal ha god tid i Trondheim på lørdag med muligheter for Ikea, shopping i Midtbyen og sightseeing. Vi skal også besøke Norsk Radio og Fjernsynsmuseum som ligger i Selbu og omtales som et av de mest særegne museene i Norge med blant annet Europas største største samling av fjernsyn og radioer. 

Program: 

Fredag: Avreise fra Tornes kl. 12 og Molde kl. 12:45. Pause på vei oppover med mulighet for å kjøpe seg mat. Vi ankommer hotellet og får rigget oss på rom før 3-retters middag kl. 18.
Lørdag: Etter frokost tar vi turen til Selbu Husflid. Deretter blir det storbytur med Ikea, Midtbyen og sightseeing. Middag på hotellet når vi kommer tilbake.
Søndag: Vi besøker Norsk Radio og Fjernsynsmuseum etter frokost, før det bærer hjemover. 

Pris: 3190,- (enkeltromstillegg: 550,-)

Inkluderer:

  • Hele reisen med buss og reiseleder

  • Hotell

  • 2 frokoster og 2 middager

  • Inngangsbilletter til museum

  • Guide

Påmelding innen 9. august

Meld deg på her:

Matallergier/ønsker å dele rom/ønsket påstigning/evt. annen relevant info